Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerOm HHSTProjekterKontaktDagsorden og ReferatGeneralforsamlingVedtægter HHSTFUR - Fælles Udviklings RådFacebookLinks
Video:

Film om HHST

Lokalområderne Hodde, Horne, Sig og Tistrup

Velkommen til HHST udviklingsråd, som dækker lokalområderne Hodde Horne, Sig og Tistrup.

Medlemmer fra de enkelte lokalområder vælges som repræsentant for borgere, erhvervsliv og foreninger.

Der er nedsat 9 udviklingsråd i Varde Kommune. Udviklingsrådene skal være bindeled mellem borgere, erhvervsliv, foreninger og Varde Kommune. Et samarbejde med alle aktører i lokalområdet skal medvirke til at videreudvikle og fastholde et attraktivt lokalområde. Udviklingsrådet er tænkt som et bindeled og høringsansvarlig for lokalområdet over til kommunen. En hovedopgave for udviklingsrådet er derfor at opsamle og koordinere indsatser mellem borgere, erhvervsliv og foreninger og kommune.

Fælles planer med opbakning fra alle parter vil give optimal indflydelse på fremtidige udviklinger. En koordineret indsats forhindrer naturligvis ikke  borgere,erhvervsliv  eller foreninger at iværksætte gode ideer på eget initiativ. Blot er det vigtigt at vi holder hinanden orienteret for at sikre enighed om retningen.

Målet med denne hjemmeside er, at fortælle hvem vi er, hvad vi kan bidrage med og hvad der arbejdes med.

Du er altid velkommen til at kontakte rådets medlemmer ved spørgsmål, kommentarer eller nye indsatser, som du mener vi skal arbejde med i dit lokalområde.