Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerOm HHSTProjekterKontaktDagsordenKorrespondancerBudgetGeneralforsamlingVedtægterLinks
HHST
Foto:

HHST Udviklingsråd får eget lokalmedie

Kender du Udviklingsrådets arbejde for dit lokalområde?

Dit Udviklingsråd gør et stort stykke frivillig arbejde for at skabe liv og vækst. Det bliver nu synliggjort med en helt ny hjemmeside, der fungerer som et lokalmedie på web-adressen http://hhst.udviklingsraad.dk/ 

Udviklingsrådet HHST (Hodde - Horne - Sig - Tistrup) har været samlet i Horne Hallen til et brugerkursus. Her fik alle lært, at lave nyhedsartikler og sætte begivenheder i kalenderen. Snart vil alle Udviklingsrådets aktiviteter være at finde på hjemmesiden vist som friske nyhedsindslag.

Hjemmesiden er leveret af Ruban http://ruban.dk/ , som er et samarbejde mellem Varde kommune, forskellige udviklingsråd, borger- og fritidsforeninger. Det smarte er, at alle foreninger og råd, der har en Ruban-hjemmeside kan udveksle nyheder og begivenheder. De vises i den fælles nyhedssektion og kalender. Her får læserne spændende indhold og et samlet overblik over arrangementer i lokalområdet. 

På kurset fandt Bestyrelsen den nye Ruban-hjemmeside meget brugervenlig og let at betjene. Bestyrelsen glæder sig til at publicere nye artikel om arbejdet med liv og vækst i HHST lokalområde.

 

torsdag 22 sep 2016 - claus